szolgáltatások

tervezés

Igény szerint látványtervet készítünk az Ön elképzelései alapján!
Megrendelés esetén helyszíni felmérés után kezdődik a pontos tervezés. Szükség esetén külön építész és statikus tervező kerül bevonásra.

kivitelezés

Kollégáink a helyszínre szállítást követően megkezdik a helyszíni szerelést, amely a projekt méretétől függően akár több napot is igénybe vehet.

 • Amennyiben szükséges előkészítő munkát végezni, azt a telepítés előtti időszakban a megrendelővel egyeztett időpontban végezzük el.
 • A beépítés és összeszerelés rendkívüli pontosságot igényel.
 • Motoros szerkezetek esetén megtörténik a programozás.
 • A helyszíni munka a felületek tisztításával zárul.
 • Az átadással egyidejűleg a rendeltetés szerű használatról szóban adunk tájékoztatást.
 • Felmerülő kérdések esetén a továbbiakban is szívesen állunk rendelkezésre.

Szervízelés

A garancián túl, ha úgy érezné, hogy termékünk szervizre, javításra, karbantartásra szorulna, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Időről-időre minden technikai dolgot meg kell vizsgálni, hogy olajozottan működjenek. Ez egyfajta elővigyázatosság is, mert időben észre vehetjük, ha valamilyen alkatrész cserére szorulna.
Mindennek van egyfajta szavatossági ideje, ezért kell szakembereknek rájuk nézni. A karbantartás nálunk alap feladat, bár termékeink hosszútávra lettek tervezve az alapos vizsgálat egy szükséges kontroll.

felelős műszaki vezetés

A kivitelezést felelős műszaki vezetőnk felügyeli és ellenőrzi.

Ki a felelős műszaki vezető?

A felelős műszaki vezető (röviden FMV) magyarországi építőipari minőségfenntartó, minőségbiztosító szakember, melynek jogköreit az építési törvény (Étv.) és az FMV szakmagyakorlását szabályozó kormányrendelet szabályozzák. Célja és rendeltetése, hogy a hivatalos építési engedélyeknek, építési jogszabályoknak és szabványoknak megfelelő kivitelezés valósuljon meg.

Minden olyan tevékenység végzéséhez alkalmazni kell felelős műszaki vezetőt, amely építési engedély vagy bejelentés köteles. Az alábbi előnyök miatt azonban minden esetben érdemes felelős műszaki vezetőt megbízni:

 • felelős műszaki vezető irányítja a munkákat, koordinálja az alvállalkozókat, így elkerülhetők az összeakadások, az üres járatok;
 • a megfelelően szervezett munka biztosítja, hogy a haladás a megfelelő ütemben történjen;
 • felelős műszaki vezető biztosítja, hogy a tervekben szereplő anyagok kerüljenek beépítésre;
 • felügyeli, hogy a kivitelezés a terveknek, jogszabályi előírásoknak megfeleljen;
 • külön megbízás esetén a felelős műszaki vezető vezeti az elektronikus építési naplót.

 

Minden esetben igyekszünk maximálisan kielégíteni az ügyfelek igényeit. Legyen az akár magán-, vagy céges megkeresés. Lakó-, vagy középület. Fentiek következtében a munka határidőre, megfelelő minőségben, extra költségek nélkül, a megrendelő megelégedésére elkészül.

Építészeti vállalkozásunk keretein belül foglalkozunk felelős műszaki vezetéssel. 

Felelős műszaki vezetés szakterülete: Építménygépészeti szakterület részszakterülete

Az építési szakterület részszakterületénél (MV-É-R) meghatározott építmények fűtési, szellőzési, valamint az építményen, illetve telekhatáron belüli vízellátási, csatornázási, földgáz telephelyi vezeték, földgáz és PB-gáz csatlakozóvezeték, felhasználói berendezés létesítési, központi, klímaberendezéseinek építési-szerelési munkáinak felelős műszaki vezetése a közművekre történő rákötésekkel együtt legfeljebb 40 kW fűtő/hűtő teljesítményű rendszerekre, illetve maximum 12 lakásos társasházakra korlátozva.

árajánlat

Személyre szabott árajánlatot készítünk díjmentesen!
Minden projekt egyedi, ezért minden esetben a megadott vagy felmért adatok alapján készítjük el az ajánlatot. A pontos méretek megadása és a helyszínről küldött képek lehetővé teszik hogy rejtett költségek nélkül készítsük el az ajánlatot. 
Tudjuk, hogy sok megoldás létezik, éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy tanácsadás keretében megvitassuk Önnel, hogy mi is lenne a legmegfelelőbb az életformájához.

*1 db fotó mérete ne haladja meg a 8 MB-ot!
error: Content is protected !!